30 Nov 2011

FUB from Oii

I made a little order from Oii Design, when they had FUB on sale. We have one tank top from the brand and it is gorgeous. I have been wanting a couple of their tees, but find the prices a bit high. But as they were now on sale, I ordered these two.

Absolutely beautiful clothes. Very soft and very good quality. They are made of Organic cotton, which is always a plus. I took a size 100 on both(equals size 3 according to Oii). Perfect fit for a skinny child. For a little bigger child, I would choose at least a size bigger than normal.

Pitkästä aikaa tein pienen tilauksen. En edes muista, koska viimeksi olisin jotain vaatetta tilannut. Oii:ssa oli tuossa yksi päivä tarjouksessa FUBin vaatteet ja koska olen niitä jo monesti katsellut, päätin ostaa ne ihanuudet. Meiltä löytyy jo yksi toppi ja laatu on huippua. Nämä kaksi upeaa paitaa liittyi seuraksi koossa 100(3). Merkki on erityissen hyvä hoikalle lapselle.

Kunhan tulee kirkkaampia kelejä, otan vielä ns. sovituskuvat, niin pääsee paidat edukseen. 

Nyt rupeaakin monet nettikaupat alettamaan...pitää kyllä olla tosi tiukkana, ettei tule tuhlattua :). Myyntiinkin olisi tulossa vaatetta taas kohta.

28 Nov 2011

The Organic Company Giveaway!


Postasin perjantaina The Organic Companystä täällä ja lupasin teille arvontaa. Luonnotar on antanut minulle mahdollisuuden arpoa kanssanne ihanan, joulunpunaisen lasten rievun. Käyttötarkoituksia on niin monta kuin vain keksii. Käytä riepua vauvalla, pienen lapsen ruokaliinana, kesällä vaunusuojana(ison kokonsa puolesta soveltuu mielestäni myös tähänkin), uniriepuna tai vaikka keittiöpyyhkeenäkin. Riepu on valmistettu 100% luomupuuvillasta.


Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Käy Luonnottaren sivuilla ja kerro, mikä tuote on erityisesti sinun mieleesi. Kerro myös, onko the Organic Company sinulle ennestään tuttu. Arvonta aikaa on 7.12 asti. Onnea!

27 Nov 2011

Lastenpuoti Aarrearkku

This is for my Finnish readers.

Lastenpuoti Aarrearkku elää nyt ensimmäistä joulun aikaansa ja virittäytyy joulutunnelmaan joulukalenterin parissa. Aarrearkun joulukalenterin luukut aukeavat aina päivittäin Aarrearkun blogissa: http://aarrearkussa.blogspot.com. Luvassa on päivittäin vaihtuvia upeita tarjouksia ja etuja sekä tietenkin myös ripaus joulumieltä.

Aarrearkku tarjoaa myös lukijoilleni -20% alennuksen koodilla Lastenvaateralli 27.11-2.12 välisenä aikana. Valikoimasta löytyy mm. Aarrekid, Cupcake, PaaPii Design, Playsam sekä Punainen Norsu. Nyt siis täyttämään lahjapaketteja ;)

26 Nov 2011

for the card

We were trying to take some images for a Christmas card, but did not work out too well. Eventually I managed to get one good shot that I have now ordered, but it was hard. 

Yritimme ottaa kuvia joulukorttiin, mutta eipä onnistunut kovin hyvin. Yksi suht. hyvä kuva saatiin ja se lähetettiin teetettäväksi. Päivä oli harmaa, joten luonnon valoa ei ollut. En halunnut salamaakaan käyttää, koska tunnelma meni pilalle. Niimpä otin kuvat ilman salamaa eikä niistä sitten kovin teräviä tullut.

Tässä kuitenkin jotain kuvasaldoa...









Jokos teillä on joulukorttikuvat otettu?

25 Nov 2011

The Organic Company


The Organic Company on Tanskalainen Joy Vasiljevin vuonna 2007 perustama luomupuuvillaisten kodin ja lasten tekstiilien valmistaja. Tuotteita on laajasti ja niissä on yhdistelmä designia, korkeaa laatua ja luomupuuvillaa. Yrityksen tavoitteena on tulla maailman tunnetuimmaksi ekologisuuden, muotoilun ja laadun yhdistäjäksi. 


Sain sähköpostia Luonnotaresta, joka edustaa The Organic Companyn luomupuuvillaisia tekstiilejä. Heillä on  kiva, pienten lasten mallisto, mutta myös erilaisia kodin tekstiilejä.

Kaikki The Organic Companyn tuotteet ovat 100% luomupuuvillaa ja valmistettu Intiassa ja Turkissa GOTS sertifioiduilla valmistajilla. 

Sain mahdollisuuden arpoa teidän lukijoiden kesken lasten punaisen rievun. Laitan kuitenkin arvonnan erillisenä postauksena, joten tähän postaukseen ei vielä arvontaan osallistumisia. 

Riepu on kooltaan 85cm x 85cm, eli suuri ja ihanan pehmoinen materiaaliltaan.



Me taasen saimme kokeiluun keittiöpyyhkeen, jollaiseen meillä olikin tarvetta. The Organic Companyn keittiöpyyhe on kooltaan 53cm x 86cm, eli kokoa löytyy. Väriksi saimme jouluisen harmaan, joka sopii muutenkin harmaaseen keittiöömme. Mikäli me tykästymme merkin keittiöpyyhkeisiin, tilaan ehdottomasti näitä lisää. Materiaali on pehmoista ja erittäin korkeatasoisen tuntuista. Plussaa isosta koosta myöskin, jollaista ainakin itse usein kaipailen.


Laitan arvonnan pystyyn jossain vaiheessa, pysykäähän kuulolla.

Kurkatkaahan Luonnottaren nettisivuja, siellä myös mm. luomupuuvillaisia lastenvaatteita. Lisäksi Lastenvaate Oulaavassa on kattava valikoima lasten tekstiileitä nyt sekä jatkossa.

Note: The English text images are for the English speakers. More info, visit the Organic Company.

23 Nov 2011

Some black and white

And....sorry, but just a few more images of our pink living room. It is now spiced up with a touch of black and white though :)

Ja taas lisää kuvia olkkarista. Tänään hain Ikeasta vielä tietokonepöydän sekä apupöydän sohvan viereen. Seinät huutavat vielä koristuksia ja verhot vaihtuvat harmaisiin(sivuille kuitenkin jää tai tulee uudet vaaleanpunaiset verhot), kunhan saan ne ensin pestyä. Ektorp- pikkusohvan päälle tuli Ikeasta mukaan musta-valkoraidallinen peitto ja se saa siihen toistaiseksi jäädäkin, jottei huone ole liian pehmoinen.

Nyt on olkkari siis ihana ja tällä on ihana oleskella. Muu asunto onkin sitten kuin pommin jäljiltä, joten sen kimppuun seuraavaksi ;)

 Kirjahylly vaihtoi paikkaa toiselle seinälle.
 Hemnes apupöytä sai alleen Deko sekä Milk- lehtiä. Laatikossa pidetään mm. kaukosäätimiä(ainakin niitä, jotka eivät ole joka päiväisessä käytössä).
 Tietokonepöytä sai paikan ikkunan vierestä, jossa se on melkein huomaamaton. Tarpeeksi pieni ja kivan simppeli ulkomuodoltaan. Raitapeitto on pirtsakka ja tosi pehmoinen. Myös iso, joten alle mahtuu köllöttelemään ja katselemaan leffaa :). Muovipuun alla on väliaikaisesti tuo jakkara, kunhan keksin sille jonkin toisen alustan.
Tuolle kukalle ostin uuden, valkoisen ja isomman ruukun ja todennäköisesti se tulee jäämään lattia tasoon tuonne nurkkaan.

Valitettavasti kuvat ovat taas tällaisia ns. zoomattuja, kun kamerassa vain zoomi, eli isoa kokonaiskuvaa ei sillä saa. En halunnut ottaa kuvia salamalla, joten kuvat eivät ole mitään teräviä, mutta, you get the picture :).

Blogin värityskin muuttui hieman jouluisemmaksi, mitäs pidätte?

22 Nov 2011

Lunchbox Winner!

THE WINNER OF THE LUNCHBOX GIVEAWAY IS......


KATJA!

Onnea! Laitatko minulle sähköpostilla osoitetietosi, niin välitän ne eteenpäin Sienna Loves Kai:lle. 

Pari arvontaa vielä tulossa, toivottavasti ennen Joulua ;)

Soon...

I will reveal the winner of the lunchbox- giveaway, sorry for the delay. I will try and announce the winner  by the end of the day.


Yritän tänään ehtiä arpomaan voittajan dinolaukulle.

20 Nov 2011

More

Just love my new living room so much, had to take more images, because I added a few more things ;).

Tykkään niin kovasti nyt olkkarista, että otin vielä muutaman kuvan lisää. Vinkkinä muuten, että ainakin vielä tänään oli Citymarketissa mm. vaaleanpunaisia pieniä mariskooleja -50%(eilen toisssa sittarissa -40%). Kävin siis hakemassa vielä toisenkin. Facebookin kirppikseltä ostin punaisen kivi tuikun edullisesti, joten sekin pääsi lipaston päälle.





Ihanaa tunnelmaa, pitkästä aikaa...meillä oikeasti on ollut niin tylsän näköistä viimeisen reilun vuoden, että tämä uudistus kyllä rauhoittaa mieltä. 

Ja vielä muistuttaisin, että tänään päättyy tuo eväslaukun arvonta(linkki oikealla), eli jos et vielä ole osallistunut, niin aikaa on :)

19 Nov 2011

Getting into the Xmas spirit

A reader asked me to show more images of our house, other than D's room. However, none of them are really ready yet, because things still need to be changed around, more things bought etc. For the living room, we recently bought a chest of 8 drawers from Ikea. We got rid of ikea's expedit computer/work table and shelves as it was very bulky and always in a mess. I love the living room now. I decorated the top with lights and candles. Now it is starting to feel a little bit more christmasy. You can also spot a little elf in the images :)

I only have bits of the drawers in the pictures, because we only have a zoom lense and it just won't capture the whole thing.





This is the other end of the living room, which is still a working project, so just a glimpse. And yes, it is very pink, but it used to be just white/grey/black, so a pink is just a great change.

Eräs lukijani halusi nähdä enemmän kuvia asunnostamme, muustakin kuin Danskun huoneesta. Meillä on muut huoneet vielä "työn alla", joten en ainakaan vielä pysty kuvia niistä ottamaan. Olohuone on kuitenkin nyt saanut sitä jotakin, jota sieltä on puuttunut, joten nappasin muutamat kuvat. Me ostimme Ikeasta Hemnes- lipaston ja myytiin expedit- tietokonepöytä/työtasohyllykkö pois. Se oli tosi iso ja oli koko ajan sekainen. Tarvitsimme myös enemmän säilytystilaa ja laskutilaa mm. kynttilöille. Lipasto olikin aivan täydellinen ja päälle mahtuu paljon ihanaa mm. kynttilöitä ja valoja. Emme yleensä polta oikeita kynttilöitä kahden kissan vuoksi, mutta nyt olen illalla poltellut monia kynttilöitä ja tunnelma on ihana.

Pieni tonttunenkin vilahtelee kuvissa ja potee taas vaihteeksi flunssaa :(.

Marimekon/Iittalan vaaleanpunaisesta kivi- tuikusta olen haaveillut jo jonkin aikaa ja nyt sen sitten itselleni ostin synttärilahjaksi. Hain myös tänään vielä vaaleanpunaisen mariskoolin, kun citymarketissa olivat 40%. Ja kuten kuvista näkyy, pinkkiä on :) Ihanaa kyllä, kaiken sen edellisen musta-valko-harmaan tilalla. Vaaleanpunaraitaiset villamatot(4kpl erikokoisia) ostin facebookin kirppikseltä. Tuntuu pikkuhiljaa enempi jouluiselta.

15 Nov 2011

A letter to Santa

We wrote a letter to Santa a while back. My little man does not want many things, which is a very good thing. He made it clear that he only wants a guitar and a fire station. When we went through  toy catalogs, I showed him many toys asking if he wanted them and he said no. So it is going to be very easy to get him what he wants. We still have some basic ideas of what he should get, that are things we need, so they will fill a few more presents.

Here is a list that I have made for some possible presents for him.
Moomin cutleries. 

Playmobil fire truck will most likely come from England.

We were getting him a Fireman Sam fire station, but I think it is very plasticy and doesn't look like it would last long, so we ended up with this Playmobil station instead. It may also come from the English side of the family or then we will get it.

As Fireman Sam is his number one tv-show, we might get him some of the characters. He especially loves Norman Price, right after Sam of course.

This is already wrapped up for him in the closet, so he will be getting this guitar, or ukulele.

He really needs more bedding, so he will most likely get some sheets and bedding sets. 

I am collecting him Arabia's children's sets and we are missing this Moomins one, so this might end up wrapped up too.

What are your children wishing for Christmas? What are you getting them?

Jouluun ei ole enää montaa viikkoa. Aika menee aivan liian nopeasti ja joulukin saapuu taas ihan yllättäen. Katselimme Danskun kanssa lelulehtiä ja kirjoitimme Joulupukille kirjeen. Kovasti ei poika lelujen perään ole, sillä kaksi toivetta kertoi ja ne olivat paloasema sekä kitara. Näytin lehdestä kaiken maailman leluja, mutta jokaiseen tuli vastaukseksi ei. 

Kitara ja paloasema ovat helppoja ostettavia, joten pieni mies saa mitä toivoo. Valitsimme paloasemaksi Playmobilin aseman, sillä englannin mummu on siihen ostamassa paloautoa. Alunperin piti ostaa Palomies Samin asema, mutta se tuntuu kovin muoviselta häkkyrältä, joka ei varmasti kauaa kestä. 

Kitara(tai ukulele) on jo ostettu ja paketoituna vaatehuoneessa. Lisäksi tarpeellisia ostoksia olisi muumi aterinsetti, pussilakanasetti sekä muumiastiasto.

Mitä teidän lapset toivovat joululahjaksi? Mitä aiotte ostaa?

12 Nov 2011

Lunchbox giveaway


And now it is time to start another cool giveaway. This time it is sponsored by the lovely Sienna Loves Kai and this one is open worldwide! The winner will receive this awesome T-Rex lunchbox for their little one. Every boy's dream lunchbox I would say ;). Enter the giveaway by leaving a comment on this post between today until the 20th. If you are my reader(registered with google) you will receive an extra entry. 
Good luck!

Ja nyt olisi aika taas upean arvonnan. Tällä kertaa arvonnan sponsoroi ihana Sienna Loves Kai- nettikauppa. Voittaja saa hienon T-Rex- eväslaukun, jossa paljon kivoja yksityiskohtia, kuten vetoketju. Jätä kommentti tähän postaukseen, niin saat yhden arvan. Mikäli olet lukijapaneelini lukija, saat toisen arvan. Onnea!

9 Nov 2011

Color combo

I am sorry it has been a bit quiet here in my blog. I have been extremely busy with my school and our days are just too hectic to think about blogging. I have an awesome giveaway coming up that's available worldwide and I will start it up during the weekend. 

I have not been buying lots of clothes recently either, because we don't really need anything. Only thing we did need were tights. So I went out and bought yet another pair + a gorgeous pair of velour pants. I love the color combo of red, blue and white. It is just so fresh, unisex, cool and cheerful. We don't have many clothes with those colors, but the ones we do, get to be worn often.



Tights and pants are from Lindex, shirt is from PO.P.

Blogini on ollut harmikseni liiankin hiljainen, mutta kiirettä on pitänyt. Viimeiset rutistukset on menossa koulussa ja tekemäni villakangastakki on toivon mukaan kohta valmis. Kuun lopussa on jo näyttötutkintoviikko ja sitä ennen pitäisi väsätä vielä korsetti, huh! 

En ole myöskään ostellut vaatteita Danskulle, koska emme tarvitse mitään. Ainoastaan pulaa oli sukkahousuista, mutta sekin asia on korjaantunut kolmella parilla uusia sukkiksia. Lindexin ihanat raitasukkikset olivat niin pirtsakat, että kävin hakemassa toiset. Samalta reissulta mukaan tarttui saman kuosin velourhousut. Puna-, sini,- valkokuosiset vaatteet ovat ihan lemppareita. Todella pirteitä :)


Viikonloppuna starttailee yksi ihana arvonta, joten pysykäähän kuulolla. Juttutoiveitakin saa mielellään esittää ;)

7 Nov 2011

Hat winners!



Vihdoinkin sain aikaiseksi arpoa pipojen voittajat. Pahoittelen myös blogin hiljaisuutta, uusi arvonta alkaa aivan pian ja lupaan tehdä myös muitakin postauksia kunhan kerkiän. Kommentteihin saa heittää toiveita postauksista :)

Mutta siis voittajiin...

Vapaa valintaisen pipon voitti ULLA! Onnea! Otatko yhteyttä pipojen tekijään tupsupipo @ yahoo.fi jotta saat pipon tilattua haluamallasi värillä sekä koolla :)

Valmiin, valkoisen pipon voittaja on MERLINA! Onnea! Otatko yhteyttä minuun kera osoitetietojesi, jotta voin postittaa sinulle pipon.

Kiitos kaikille osallistujille. Ja erityisesti kiitos ihanalle lukijalleni, joka mahdollisti tämän ihanan arvonnan. 

P.S. Pipoja voi myös tilata yllä olevaan s-postiosoitteeseen hintaan 25€/kpl sisältäen postikulut ;)

5 Nov 2011

Have you entered yet?



Just reminding to enter the hat giveaway.

Muistakaahan vielä osallistua ihanaan hattuarvontaan. Huomenna viimeinen päivä osallistua.

3 Nov 2011

The Pippa and Ike Show now online!


Remember when I posted about this cool shop located in Bristol? If not, the post can be found here. While visiting the UK, I had to visit this shop. It was so lovely and the owner and founder told me she will open up a webstore this autumn. Well, the shop is open now :) Visit it here.


New winner

Koska Babylux- arvonnan voittaja Suvi ei ole ottanut yhteyttä, arvoin uuden voittajan joka on ilona kommentilla:

ilona said...

Mukana arvonnassa. Mä kyllä ostaisin heti välittömästi pojalle paksumman toppatakin talveksi jos lahjakortti napsahtaisi ;)