22 Oct 2012

Outdoors

We had an autumn holiday last week, but the weather was quite horrible the whole week, so we didn't get to do much. The best part was lazy, long mornings and spending time with my little boy. 
Today we woke up for 0 temperature, so the winter is creeping in. We have been wearing our favorite shell jacket and pants so far, but did not get to enjoy those very long as today I needed to put a fleece lined Ticket Outdoor jacket on my 4 year old. Maybe next week we can start using winter clothes fully :(, I think it's too soon...

We received a lovely package from Molo Kids again this year and in the package was this cool yellow snow jacket along with jeans-look hat and troursers. The jacket and hat we wore yesterday morning as it was only 2 degrees. My son loves the yellow and was happy to be finally able to wear it.

We also got some other awesome items, but unfortunately my son is getting into the age where he doesn't want his pictures taken much, so I haven't had  a chance to take photos of him wearing the new clothes. I will keep trying though ;).

Me olimme D:n kanssa molemmat syyslomalla viime viikon, mutta kuten varmaan tiedätte, sää ei todellakaan ollut mikään mahtava, joten eipä me mitään ihmeitä tehty. Eihän sitä toki tarvikaan tehdä mitään, parasta oli se, että saimme nukkua pidempään ja löhötä aamulla sängyssä ilman kiirettä. Oli ihanaa olla pitkästä aikaa kaksin D:n kanssa kotona päivisin, vaikka kyllä siinä poika vähän kyllästyi kavereiden puutteeseen ;).

Syksy on tainnut nyt aika pitkälti jäädä taakse, koska tänään mittarissa näkyi asteina pyöreät 0! Ei olisi vielä tarvinnut pakkasten saapua, sillä meidän lemppari kuoristettiä olisin mieluusti käyttänyt pidempäänkin :(. 

Ostin jo kevääksi D:lle PO.Pin turkoosin takin (104cm) ja mustat housut (104cm), joten ne on nyt palvelleet erinomaisesti kaksi kautta. Keväälle meille on tulossa 110cm tumman siniset kuorihousut ja takki pitää metsästää sitten jostain kaveriksi. Haluaisin takiksi punaisen (PO.P), eli voisin vaikka käytettynä ostaa jos jollain olisi koossa 110?

Tänään laitoin tarhaan Ticketin fleecevuorisen takin ja PO.Pin vk-housut. Ehkä jo ensi viikolla joutuu laittamaan toppaa :(.

Ehdottomasti lemppari...Pipona reima ja rukkasina Molo.

Me käytiin Lauantai aamuna vähän siivoilemassa autoa, kun on tässä autonvaihto edessä, pikkumies sai palkaksi suklaapatukan...om nom nom ;).

Kuomat koossa 27 löysin UFFista, todella hyväkuntoiset ja hintaa 8€...juuri täydelliset näille 0 keleille ja ne pääsikin tänään myös tarhaan.

Mololta saimme myös taas kivan paketin, joka sisälsi meille 2- osaisen toppa-asun. Harmi vain, että tuo pikkuherra ei juuri enää suostu kuvattavaksi, joten mitään erikoisen kivoja kuvia en hänestä enää saa vaatteet päällä. Eilen aamulla oli kuitenkin niin viileää, että trikoopaidan päälle laitoimme saamamme toppatakin, eikä tullut kyllä yhtään kuuma, vaikka sillä tehtiin myös kauppareissu. Saimme takin lisäksi farkkukuosiset toppahousut sekä kuvassa näkyvän pipon ja sisävaatettakin myös.

Seuraavan kerran takki pääsee käyttöön vasta lumisilla keleillä, tuo meni tietenkin jo heti likaiseksi tuolla märässä kuramaassa...mutta ihana tuo on ja todella pirteä. Koko on 104 ja on sopivan reilu, jotta menee koko talven. 

Ja loppuun vielä kuva meidän pikkuveikasta, jota kävin kurkkaamassa viikko sitten ♥. 

Kuvassa rv 24+6...tänään porskutellaan 25+5, hurjaa!

6 comments:

  1. Kiva toi Molon setti :)
    Tykkään myös hurjasti tosta Reiman piposta. Meillä on se keltaisena koossa 52, mut vaikka pojan päänympärys ei ole kuin noin 50cm niin alkaa olla jo vähän nafti. Ei enää ensi keväänä mahdu ja harmittaa kovasti :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuossa on siis Molon takki ja PO.Pin vk-housut. Pipo menee mainiosti, olisikohan kokoa 52 myös tai 50, mutta tuon pää oli ainakin 3,5v vielä alle 48cm :D.

      Delete
  2. Minkä mittainen teidän D nyt on? Kun mietin että meidän 2v on 90cm ja talveksi on 98cm haalari Mololta eikä sekään kamalan reilu ollut niin meillä pitäisi olla jo ensi vuonna varmaan 110cm haalari kun poika täyttää 3v. Ja popista oon kattellut mittoja niin nyt menis jo 98 ja teidän D:lle on vasta keväällä tulossa tuo 104 koko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis ensi kevääksi on koko 110 ja nyt on käytössä 104(oli viime keväänäkin). D oli keväällä tuota asua käyttäessä n. 96cm ja nyt pituutta on 100cm eli 110 ensi kevääksi on varmasti hyvä ja menee varmaan syksynkin.

      Delete
  3. Ihanan takin ootte Mololta saanut! Täälläkin aamusta oli jo nollakelit, piakkoin pääsee varmaan jo toppavaatteita käyttämään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takki on kyllä ihana ja pirtsakka :). Oli taas illan ulkoilussa päällä trikoopaidan päällä, mutta ehkä silti hitusen liian kuuma plussakeleille.

      Delete