22 Nov 2012

Mini Santa Clause :) (with Silverjungle)

We received another lovely package from Silverjungle yesterday. My son fell in love with all the clothes and he played santa clause with the orange hat and gloves ♥. He wanted to wear the orange accessories to daycare today, but it is a bit too warm yet for those as they are very thick :).

Ihana Silverjungle lähetti meille toistamiseen ihanan paketin. Viimeksi me saimme pipon sekä sukkahousuja. Tällä kertaa mallistoon saapuneet ihanat punaiset tähtihousut ja pipo, sekä oranssi pipo ja tumput saivat meiltä uuden kodin :). 
D tykkäsi saamistaan jutuista niin, että leikki koko päivän joulupukkia oranssin pipon, tumppujen sekä tähtihousujen kanssa. Ihana katsella lapsen innostunutta leikkiä, kun toinen paketoin isot tumput kädessä "lahjoja" heh...
 Oranssit asusteet ovat kokoa 51/53(pipo) ja 3(tumput). Tumput ovat hieman reilut, mutta eipä näyttänyt poikaa haittaavan. Pipo on paksu, menee siis pakkasilla ja se oli sopiva.
Housut ovat kokoa 98/104 ja sopivan reilut, että menee pitkään. Poiketen aiemman malliston mustista tähtihousuista, näissä on vyötäröllä kiristys, joten housut pysyy hoikankin lapsen päällä hyvin. Punainen pipo vilahti edellisessä postauksessa ja onkin housujen kera tänään päällä tarhassa.

Käykäähän kurkkaamassa ja klikkailemassa ihania syysuutuuksia täällä! Kiitos ihanalle Silverjunglelle jälleen kerran ihanasta paketista! ;).





3 comments:

  1. Kivoja juttuja olette saaneet ja värit sopii hyvin D:lle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Titti :). Ja kiitos edellisesn postauksen kommentistasi ;). Tuo ukkeli kyllä kasvaa hurjaa vauhtia ja on jo niin iso poika...miten tää aika tosiaan meneekin näin nopeaa?

      Delete
  2. Oi kuinka kauniita! Oranssi on kyllä varsin herkullinen väri.

    ReplyDelete