28 Feb 2012

Spring shoes + holiday

Here are some new shoes I have recently bought. The red ones are Vincent shoes, bought from Brandos.fi. Adidas and Converse shoes are second hand from ebay. 

Meille kotiutui tässä parin päivän sisällä parit uudet kengät, joten olen lykännyt noiden Vincentin punaisten kenkien postausta. Myös siis nuo ihanat Vincentit kotiutui meille ja niissä oli kuin olikin sekä tarra että nauhat. Nauhat hieman pilaavat tuota ulkonäköä, mutta ne saa kyllä tungettua kengän sisään taikka tekee tuplasolmun. 

Ebaystä ostetut Adidaksen dragonit. Tällaiset meillä oli sinipohjaisena viime kesän. Koko on 10, joka yllätyksekseni on EU28, vaikka esim. Conversessa koko 10 on 26. Ärsyttää nämä kokoasiat. Nämä siis ovat meille vielä isot. Ehkä sopivat loppukesästä.

 Tässä ne ihanat Vincentit. Koko 27 ja reilut ovat.

 Alimmainen remmi ei ole tarra, vaan on tuossa kiinni. 
Ja ihanat tähti Converset koko siis 9, joka EU25, sisämitaksi sanotaan 15,5cm, mutta ovat reilummat. Siltikin nämä on ihan just ja just sopivat. Saa nähdä jääkö heti kesän alussa pieniksi :(.

Meillä olisi jokunen pari viime kesäisiä kenkiä mm. kalanruoto(herringbone) converset jne. myyntiin tulossa. Kiinnostaisiko teitä?

Meillä on tämä viikko talvilomaa ja suuntaammekin huomenna pääkaupunkiseudulle. Torstaina menemme katsastamaan Helsingin keskustan kauppoja ja katuja. :) Kiva päästä vähän reissuun välillä ja D odottaakin jo kovasti tulevaa junamatkaa ja leikkivaunua. 

Ensi viikolla vaihtuu taas tarharyhmä, kun D pääsi näin kesken vuotta enkkuryhmään. Tarha ei onneksi vaihdu, ryhmä vaan. Ihan kiva, sillä tuossa enkkuryhmässä on lapset iältään 3-5v, kun aiemmassa ryhmässä 0-3v, joista suurinosa n. vuoden ikäisiä. Isompien ryhmä tuo myös uusia juttuja, kuten hiihtämistä sekä luistelua.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

27 Feb 2012

LBS winner!

The winner of Mr. Bell is....

Mr. Bellin onnellinen voittaja on...

Excel tauluun kirjoitin nimet ja arpoja yhteensä 57. Numerolla 29 oli...


Wiiwi! Onnea!

Otathan sähköpostitse yhteyttä, jotta saan laitettua sinulle postia pikemmiten! :)




24 Feb 2012

For spring from Molo

We have been sick almost a week now(first me and now my boy), so we've had some time to do a little photo shoot and show you some cool Molo clothes from the SS12 collection. 


Me olemme kohta jo viikon sairastaneet(ensin minä ja nyt D), joten välillä on aikaa ja energiaa järjestää pieni kuvaustuokio. Otin kuvia meidän Molo SS12 vaatteista, joista osan saimme viime Köpiksen vierailulla.

 BMX pyöräpaita, sekä Alexander heavy blast- shortsit. Lippis H&M samoin aurinkolasit.
Alexander heavy blast shortsit, koko 104. Paita(joka valitettavasti oli likainen kuvaushetkellä) samaa kokoa.
 Harrison Cool- takki, joka on livenä paljon ihanempi kuin kuvissa. Meillä on koko 110 ja kuten näkyy, ei todellakaan liian reilu, mutta menee ehdottomasti syksyn ja varmasti ensi keväänkin(ehkä).

Ihania yksityiskohtia, kuten kaksi taskua edessä toisella puolella(pienempi tosin sellainen ihan pieni ns. valetasku), sisällä ohutta harmaata kangasta, sekä oranssi vauhtiraita.
Softshell takkia meillä ei ennestään ole ollut. Tämä siis Cloudy denim ja kokona myös 110. Housuna PO.P 104(jotka reilut). 


Tämän takin nimeä en muista, enkä löytänyt sitä tähän hätään netistä. Tämä onkin isoin takki kaikista, sillä koko on 98/104 ja se on aika valtava. Tosin, takin malli on sellainen ihana pehmoinen "mökkitakki", eli ei sen kuulukaan mikään vartalonmyötäinen olla. Mutta tämä menee jemmaan ja otetaan esiin syksyllä.
Materiaali on ohutta fleeceä, todella pehmoinen ja varmasti lämmin.

Kevätpipoja ei valitettavasti vielä oikein ole, joten postauksissa näkyy tuo H&M:n lippis, jonka D välttämättä halusi päähänsä. Kenkinä on viime syksyn Bisgaardit, jotka mahtuvat onneksi keväänkin. Tänään kotiutuivat Vincentin ihanat kengät ja niistä postailen myöhemmin lisää. Kattavampi ulkovaatepostaus tulossa, kunhan kaikki kamat on ensin kasassa.

22 Feb 2012

Remember the giveaway!

Just a reminder of the cool Lucky Boy Sunday giveaway. Remember to participate by Sunday 26th! HERE.


Muistakaahan käydä osallistumassa ihanaan Lucky Boy Sunday- arvontaan TÄÄLLÄ!

21 Feb 2012

Super Cute Nightwear

Can there be anything cuter than these? 

Voiko ihanempia enää olla?



This has to be the coolest sleepwear I have ever seen. They are by Stella McCartney from her own shop. Too bad there are no sizes for us, but maybe that is a good thing, because the price is not too nice ;)

Nämä mahtavat pyjamat ovat Stella McCartneyn mallistoa ja kuvat napattu hänen omasta nettikaupasta. Harmi, ettei kokoja enää meille ole, mutta ehkä hyvä, sillä hinta on aikas suolainen. Mitä te tykkäätte?

20 Feb 2012

Rock, Paper, Scissors

I am not too familiar with the brand Mini & Maximus, I have seen their clothes, but so far we haven't had any yet. I saw their spring/summer collection online and especially the trousers look very nice. The tees are cool too, but unfortunately we don't really need any tees for the summer :(.
I wanted to share these images with you and see what you think.

Törmäsin netissä Mini & Maximuksen kevät/kesä mallistoon ja ajattelin jakaa teidän kanssanne osan mallistosta. Merkkiä olen tutkaillut aiemminkin, mutten varsinaisesti kiinnittänyt huomiota, eikä näin ollen meillä olekaan merkin vaatteita. Tästä mallistosta meille kyllä voisi housut kotiutua, kun ovat ihanan kapeat ja aikas coolit. Teepparitkin ovat kivoja, mutta ei taida meille kesäksi tulla, koska niitä on jo ihan liikaa.

Mitäs te tykkäätte?









19 Feb 2012

Sweeten up

I made some Finnish buns with jam and whipped cream. Today is Laskiainen(not sure there is an english word for this) and usually you eat these buns today. They were nice and sweet :)

Oloni rupesi paranemaan puolen päivän aikaa ja päätin leipoa laskiasipullia(ja tavallisiakin). Tuli ihanan pehmoisia ja todella hyvän makuisia :)

Oikein ihanaa laskiaista kaikille!


18 Feb 2012

Today

Today, we tried on the outfit I bought yesterday. We went to visit my grandma and to the shops. The outfit looks great and has room to grow into, but is not in anyway too big. 
Now, I am lying on the sofa with a fever :(. I am never sick, and I mean never. I even said that yesterday and today, out of the blue, I am dealing with a temperature I am not used to. Oh well...once in a blue moon, I guess I can handle this.

Tänään kokeiltiin eilen ostamaani asua, kun lähdettiin mummulle kyläilemään ja samalla kaupoille. Asu näyttää kivalta ja kasvunvaraakin toki on(onhan koko 104), mutta yllättävän sopiva olikin.
Nyt makaan itse kuumeessa sohvalla. En ole koskaan kipeenä(siis ehkä kerran 5 vuodessa alle 38C kuumeessa yhden päivän). Eilen juteltiin tästä äitini kanssa, sillä äidin puolen suvussa ei kukaan ole koskaan kipeänä pientä nuhaa lukuun ottamatta. Pitikin sitten sanoa, sillä kuin yhtäkkiä, tänään nousi minulle kuume kuin tyhjästä.

Eipä siinä mitään.Kyllä minä jaksan yhden kuumeen sairastaa ;) Kunhan ei vaan pahene.




17 Feb 2012

Lindex

I used up a gift card we had for Lindex today. I think they have come up with some very nice clothes for boys and I did find a cool outfit I had to get. 

Käytin tänään Lindexin lahjakortin, jonka D sai joululahjaksi. Minusta heidän valikoimiinsa on tullut muutamia tosi kivoja vaatteita ja yksi kiva asukokonaisuus lähtikin tänään mukaani.
  Tuo t-paita oli yllättäen -50% alessa, vaikka sitä ei ollut ehditty vielä merkkaamaan. Tuli siis maksamaan hieman päälle 6€. Farkut on todella pehmoiset, joten soveltuu näin talvella myös päiväkotikäyttöön, haalarin alle. Molemmat kokoa 104.
 Vyö oli niin hauska, että oli pakko ottaa mukaan :)
  Paita on täydellisen raikas punainen(D:n lempiväri) ja soveltuu ihanasti siistinpäänkin menoon. Harmi, ettei tätä ollut pitkähihaisena, käyttöikä olisi ollut pidempi.
Ihana setti kaikenkaikkiaan. Tähän sopii sitten ihanasti nuo alemman postauksen punaiset Vincentin kengät!

Pitää kyllä kurkkailla useemminkin Lindexin valikoimaa. Meille useasti sieltä kyllä löytyy kivoja vaatteita. 

P.S. Luethan myös aiemman postauksen kengistä? ;)

Coooooool Shoooooes

I was browsing through Brandos.fi shoe store and ran into some cool slippers(Birki's) for children. I was going to post just about them, but I found something really cool, so I this post will include some shoes that I am thinking of ordering for D. 

Kävin kurkkimassa Brandoksen kenkätarjontaa ja törmäsin ihaniin lasten korkkikenkiin/sandaaleihin tai miksikä noita kutsutaankaan. Hinta aika suolainen, mutta voiko suloisempia enää olla? Merkki on Birki's.














Ja samalla taisin löytää meillekin parit coolit kevät kengät:

 Camperin aivan IHANAT pingviinisaappaat. En tosin tiedä ovatko talvikengät vaiko kevääksi/syksyksi sopivat, ainakaan villavuorta tms. vuorta ei mainittu, eli ehkä soveltuvat suomen kevääseen!?
Nämä Vincentit olisi myös ihanat ja pirteät, nämä saatankin tilata, kun kovasti tykästyin.

16 Feb 2012

Some yellow and...

I have recently made some purchases from the new collections that have hit the stores. I bought some Bobo Choses from Lilla Company and the second one of my two orders arrived today. It looks very yellow, but I like it :). I also bought a spring jacket for kindergarten and a winter jacket for next winter.

Olen muutamasta paikasta tilannut parit uutuudet, kuten Bobo Chosesia Lilla Companystä. Tänään saapui tilauksista toinen ja kovin keltapainotteisia vaatteita olenkin tilannut :). Lisäksi ostin PO.Pista meille uuden vk- takin ja ensi talveksi tilattu Molon ihana takkikin saapui eilen.

    Teepparit ovat kokoa 6-7 ja vastaavat mielestäni kokoa 104cm. Pyörätoppi on kokoa 4-5 ja vielä reiluhko D:lle. Sanoisin sen vastaavan kokoa 98/104. Housut on kokoa 4-5 myöskin ja silmämääräisesti vastaa 98/104 kokoa, mutta pitää vielä kokeilla miltä näyttää päällä.
   Molon Heat Cool- takki alla koossa 116 ja päällä 104. Kovin paljoa ei kokoeroa ole ja kokeilimmekin jo tuota isompaa eilen. Takki on ihan täydellisen kokoinen ensi talveksi eikä edes täksi talveksi olisi liian jätti.
    PO.Pista sitten kävin hakemassa tuon ihanan turkoosin vk- takin koossa 104. Housut meillä oli jo ennestään, viime kesän alesta ostetut ja samaa kokoa. Molemmat menevät syksynkin ja ehkä ensi keväänkin. Kattavampi ulkovaatepostaus tulossa, kunhan saan pipot ja rukkaset kasaan. Kengätkin pitäisi vielä ostaa.

Nyt ei ole enää mitään postista tulossa ;) ainakaan vähään aikaan. Seuraavaksi tosiaan metsästän meille kevät kenkiä.

14 Feb 2012

FUB SS12

One of my favorite brands, FUB, looks awesome for their Spring/Summer collection. The yellow is gorgeously sunny and so are the stripes. Too bad they are not available to buy in Finland. 

Yksi lempimerkeistäni, FUB, lähetti kuvia SS12 mallistosta. Näyttää aivan ihanalta, varsinkin nuo keltaiset raidalliset vaatteet. Harmi ettei näitä saa suomesta, ja hintakin on aika suolainen. Pitää taas odotella syksyn alemyynteihin, niin voi muutamat paidat ostaa :)

Mitä te tykkäätte merkistä?
















And Happy Valentine's day!!

Ja oikein ihanaa Ystävänpäivää!!