4 Jul 2013

Mainostamisesta/Advertising

This one's only in Finnish, about advertising in my blog. If you want info in English, please send me an e-mail.


Mainostamisesta blogeissa on tasaisin väliajoin ollut juttua monissa paikoissa, itse en ole vielä aiheesta juurikaan postannut, ehkä siksi että minusta blogini sen osalta on aika selkeä. Mutta mikäli se ei olekaan, niin ajattelin vähän selkiyttää asiaa.

1. Blogissani ei ole mainoslinkkejä, ts. en ole yhteistyössä kenenkään tahon kanssa, josta linkkiä klikkaamalla saisin tuloja, siksi postausten lopussa ei koskaan lue sis. mainoslinkkejä. (Linkkejä, joita postauksissa on, klikkaamalla ei siis tapahdu mitään enkä hyödy niistä itse mitenkään.)

2. Mainitsen postauksessa selkeästi, mikäli olemme jotain saanut ilmaiseksi/alella, eli ihan sanoilla saimme jne.  Mikäli postauksessa ei lue että olemme saaneet, olen tällöin ne itse ostanut vaikkei välttämättä sitä selkeästi luekaan.

3. Ainoa rahallinen "yhteistyökumppanini" on Blogirinki, jonka kanssa tehdystä yhteistyöstä saan kävijämäärämukaisen palkkion(en tällöinkään saa esim. postausten linkkien klikkauksista rahallista korvausta) sen lisäksi, että saamme myös tuotteen/tuotteita. (Tällä hetkellä Blogiringin kautta on tehty yksi kampanja). Mikäli teen postauksen yhteistyössä Blogiringin kanssa, on siitä logo sekä maininta postauksen lopussa.

4. Blogin sivuilla olevat mainosbannerit(lähinnä linkit sponsoreideni nettisivuille) on siellä ihan omasta tahdostani ja itse ne sinne laittanut, en ole tähän mennessä ottanut rahallista korvausta bannereista, eikä aikomuksissa ole ottaakaan. 

5. Otan mielelläni testiin tuotteita/vaatteita, jos ne kiinnostavat ja ovat meille sopivia. Kirjoitan niistä myös totuudenmukaisesti. Onneksi tähän mennessä en ole saanut pettyä mihinkään ja jos tuote ei ole hyvä, mainitsen siitä ehdottomasti.

Olen ehkä huono bloggari, kun en hyödynnä blogiani "tarpeeksi", mutta en halua isojen yritysten mainosbannereita joka nurkkaan, olen tyytyväinen blogiini tällaisena ja minusta bloggaaminen ilman monia yhteistyökumppaneita(affiliate) sekä mainoslinkkipostauksia on itselle stressittömämpi vaihtoehto. 

Toivottavasti viihdytte jatkossakin blogissani ja se miellyttää teitä. Palautetta saa antaa aina, sekä positiivista että negatiivista. Tällä hetkellä kommentointi ei ole moderoitua, toivoisin silti että kommentit pysyvät jatkossakin asiallisina. 

Ja jos heräsi kysyttävää, niin kysykää ihmeessä. Näitä postauksia kirjoitan sellaisissa väleissä kun se kahden lapsen kanssa on mahdollista, joten ihan kaikki muumit ei aina ole laaksossa kirjoitushetkellä :D.

2 comments:

  1. Hei,
    Kiitokset ihan asiallisesta postauksesta aiheesta, joka totta kai kiinnostaa useita, sillä aihe on ei-bloggaajille aika tuntematon ja sisältää todella monia asioita.
    Esim. tuossa sinun erittelyssäsi minua jäi kiinnostamaan nämä mainitsemasi "sponsorit"; mikä heidän roolinsa on, ts. kuinka ne sinua sponsoroivat? Ilmeisesti eivät suoraan rahallisesti ainakaan?

    Jaana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa!
      Eli sponsorit antavat meille rahan sijasta vaatteita testiin. Isoimmat ja pidempiaikaisemmat sponsorit on bannereina tuossa sivulaidassa, muuten tosiaan teksteissä on kerrottu yhteistyöstä. :)

      Delete