29 Jan 2013

New Mini Rodini SS13!

Mini Rodini has finally come for sale at Oii and Babyshop and today Finnish shops will follow. I have been waiting for the collection and have to say I was slightly disappointed with it, but maybe that is a good thing, so I won't end up spending too much ;). I made an order of the clothes I liked, which were the panthers and the yellow outdoor clothes. So far, they are the only things I am getting. 

Mini Rodinin uusi mallisto on vihdoin saapunut kauppoihin. Eilen illalla/yöllä vaatteet tulivat Oii:hin ja Babyshoppiin. Mallisto oli pettymys, mutta ehkä hyvä niin, ettei tarvitse tuhlata rahoja moniin ihanuuksiin ;). Ihanimmat olivat pantteri- kuosi sekä keltainen takki ja haalari. Ne meille sitten näpyttelinkin aamuyön tunteina imetyksen jälkeen ;).

Tänään Rodinit ilmestyvät Suomalaisiin nettikauppoihin, kuten Lilla Companyyn ja Pikku Otukseen.

Tässä meille kotiutuvat ihanuudet :).
Vauvalle keltainen haalari 68/74.

Suloinen pantterihaalari 56/62 koossa.

Keltainen pico- takki 104/110


Pantteri college 116/122

Sekä molemmille pantterihousut 56/62 ja 116/122.

Jos vielä jotain tulisi ostettua, niin nämä voisin vielä kelpuuttaa meille.





Löytyykö mallistosta teille mitään mieluista?


28 Jan 2013

My Miracle


Here he is...our little miracle baby! ♥ We hoped for him for over 2,5 years and now he is is with us, it is incredible. I am still not used to the idea that he is actually here, feels more like a dream than reality. Today he is 4 days old. He is just gorgeous.

ISO KIITOS KAIKILLE ONNITTELIJOILLE!! ♥

Tässä hän nyt on, meidän ihmeemme. Reilut 2,5 vuotta häntä odotimme ja nyt hän sitten on täällä ♥. On vielä todella epätodellinen olo ja välillä jopa mietin onko tämä unta vai ei :). 

Hänen piti syntyä vasta huomenna, kun oli aika suunniteltuun sektioon, mutta viime Torstai aamuna lorahtikin lapsivettä ja aamuyön supisteli 10min välein(vaikka ne loppuivatkin sitten kun ylös nousin). Soitettuani sairaalaan, käskettiin tulemaan kassien kanssa, sillä pois en ilmaa vauvaa lähtisi.

Edellinen synnytyshän käynnistyi lapsivesien menolla ja minut lähetettiin tarkastuksen jälkeen kotiin. Sain kuitenkin infektion(kuin myös vauva), joten loppujen lopuksi synnytys päätyi kiireelliseen sektioon. Tämä oli yksi syy suunniteltuun sektioon ja hyvä niin, sillä samoin alkoi tämäkin synnytys, mutta mitään ei silti ollut tapahtunut muutoin. 
Lääkäri tarkisti tilanteen ja sovittiin, että samana päivänä leikataan. Ultrassa ennen syntymää painoarvio oli 3.6kg eli viikkoihin (39+1) nähden todella hyvä. 

Minut laitettiin osastolle antibioottitippaan(varuiksi) ja jäin odottelemaan aikaa leikkaukseen. Kovin kauaa en ehtinyt osastolla olemaan, vaan puoli kaksi tultiin tv- huoneesta hakemaan saliin. Hieman tuli paniikki ja shokki, kun se tulikin niin äkkiä. Kaikki meni kuitenkin hyvin pienestä shokista huolimatta, leikkaussalihenkilökunta oli todella mukavaa ja leikkaus sujui suunnitelmien mukaan. Kiinnikkeiden poistoon meni jonkin aikaa ja poika syntyi klo 14.36. 

Isä lähti hoitajan kanssa pesemään vauvaa ja tulivat sitten loppuajaksi saliin odottelemaan heräämöön siirtämistä. 
En tainnut heräämössä kovin kauaa olla(ehkä tunnin) ja pääsin sitten osastolle. Sielläkin oli ihanaa väkeä pitämässä huolta ja hoitamassa.

Kipupumpun sain, mutta leikkauspäivän yönä huomattiin tippakäden turvonneen ja tippa otettiin pois. Ilmeisesti neula oli luisunut verisuonesta ja osa nesteestä sekä lääkkeestä oli mennyt käden kudoksiin. Tästä syystä käsi ultrattiin mahdollisen trombin varalta seuraavana päivänä. Turvotus lähti laskuun, mutta koko käsi on aivan mustelmainen, ei onneksi kipeä. Trombiakaan ei onneksi havaittu, joten kaikki ok. 

Kipu toki oli aika kovaa, kun se kipulääke oli tuossa kädessäni, mutta hyvin pärjäsin ja 2vrk iässä Lauantaina kotiuduimme. Nyt siis toinen päivä kotona ja ihan kivasti on mennyt. Imetys on lähtenyt käyntiin ja muutenkin vauva on vaan niin ihana. Itse odotan aikaa, kun vatsaan ei enää satu ja voi nukkua missä asennossa vain ja tehdä mitä vain...sitä ennen toivutaan ja tutustutaan uuteen ihmeeseen. 


24 Jan 2013

Brother

Meille syntyi yllärinä jo tänään pieni suloinen poitsu mitoin 3480g ja 51cm. Kyllä nyt riittää koko perheellä ihmeteltävää. On se vaan pieni <3.

We are happy to announce that our little boy was born today. He weighed 3480g and was 51cm in height. He is so small and cute :).


21 Jan 2013

Baby's corner & our Molo SS13

We are spending 4th day indoors as the little man is sick with fever, runny nose and cough :(. This was not exactly what I had thought of doing on my last week of "holiday" before the baby...but I got the baby's corner quite ready today and also was able to take photos of the coolest Molo clothes we got in the mail last week.

Pikkuisen meni tämän viimeisen "loma"viikon ohjelma uusiksi, kun D sairastui to-pe välisenä yönä kuumeseen, jota seurasi nuha ja yskä. Kuumetta on siitä lähtien ollut joka päivä, joten neljän seinän sisällä on tullut vietettyä aikaa (vähän jo liikaakin :( ). Onkos teillä tällaista flunssaa/influenssaa liikkeellä?
Nyt joudun tuon pitämään kotona ainakin keskiviikkoon asti...joten siinä tämä hyvin suunniteltu viikko sitten meneekin ;).

Samalla kun pikkupotilas katselee Palomies Samia, olen järkännyt vauvan nurkkauksen makkariin ja samalla kuvasin Mololta saamiamme vaatteita. Sovituskuvia tulee sitten kun tuo poika on terve.
Meille(kin) tuli Ellokselta nuo ihanat tyynynpäälliset ja H&M:n alesta tilasin tuon norsu yövalon. Jossain nettikaupassa törmäsin tuollaiseen pilvi"mobileen" ja päätin itse sellaisen tehdä.

Makkarin päävärinä on valkoinen ja pinkki(verhot), joten tyynyt sopivat sisustukseen hyvin. Patjaa ei pinnikseen vielä ole, vauva nukkuu ensin kela- pakauksessa, jota ei vielä viitsitä laittaa pölyttymään.

D:n huoneesta siirrettiin string- hylly takaisin makkariin ja siihen vauvalle juttuja. Nuo pikku puput ovat myös H&M:n alesta. Brion helistimistä haluaisin vielä ainakin valkoisen ja turkoosin :).

Ja sitten niitä Molon ihanuuksia :).
Aivan mahtava softshell takki. Kokona 110 ja se on juuri sopiva, ovat siis hieman naftia mitoitusta, kuten aiemminkin. Tämä on todella ohut ja sisällä on tiheä verkkovuori. Ei siis sovellu kovin viileisiin keleihin.

Farkut sekä vk-housut. Molemmat 110cm ja farkut vaikuttavat kovin leveiltä. Ne jää siis kaappiin odottamaan kasvua(ovat mallia regular). Vk- housut ovat myös aika ohuet ja soveltuvat vaikka kesälläkin viileillä keleillä ulkoiluun.

Ihanan pehmoinen huppari, koko 110, mutta tämä on mielestäni hieman naftimpaa mitoitukseltaa.

Kuvista puuttuu 110cm collegehousut + t-paita.

Vauvalle jalkapallokuosia, tämä koko 56cm.

Body kokoa 62cm.

Isoveikalle myöskin jalkapalloa koossa 110.

Sekä vauvalle ihana kevät fleece 62cm.

Kuvista puuttuu jalkapallo pipot molemmille sekä vauvalle harmaat trikoohousut.

Ja pieni kipeä mies halusi jalkkispaidan päälleen...otin tarkoituksella hänelle koon 110cm, koska Molon 104cm on juuri sopivaa. Tässä on onneksi kasvunvaraa ja menee pitkään.

Tänään viikot 38+5 ja huomenna viimeinen neuvola. Ensi viikolla onkin vauvan aika syntyä ♥.



18 Jan 2013

Molo Kids SS13


Now here is one of the coolest Danish brands there is in the children's clothing industry, Molo Kids. Their SS13 collection is as good as always and they have such a large variety of clothes it is so easy pick the ones you really like. 
This year Molo introduces the "molo art" project, where 7 hand-picked illustrators and graphic designers have signed the neck of the t-shirts for which they have created a print. 

We also received some of the new SS13 collection clothes, which I will blog about later, for now, enjoy the cool Molo photos!

Tässä on yksi Tanskan cooleimmista lastenvaatemerkeistä, Molo Kids ja heidän upeaakin upeampi kevät/kesä13 mallisto. Molon mallistot ovat aina todella laajoja ja niist löytyy varmasti lähes jokaiselle jotakin. 

Me saimme tänään ihanan paketin Molon kevään uutuuksia, mutta niistä kirjoitan myöhemmin enempi. Nyt saatte nauttia näistä mahtavista kuvista :).










Löytyikö kuvista teille mitään mieluista?

Täältä löytyy vielä lisää kuvia: 




14 Jan 2013

Emmaljunga Ozone

Even though we have the Bugaboo Donkey, I managed to find us a used(but in good condition) Emmaljunga pram aswell. This was my second choice after Bugaboo anyway and maybe I am a freak, but now I really have both I wanted. This model is the Ozone city, so it is very small and compact with two small wheels on front. This also came with the City carrycot, which is to be attached on the frame from 0 to about 6 months. This would be used on our bigger boy too, if ever needed.

Aiemmin tuolla jo mainitsinkin, että ostin vähän ex tempore meille Emmaljungan vaunut Bugaboo Donkien kaveriksi. Nämä Ozone- malliset rattaathan oli  listalla kakkosena bugien jälkeen ja kun ne osui paikallisella fb- kirpparilla silmiini edullisesti, en voinut olla ostamatta. Tässä tuli mukana siis Ozone city rattaat sekä City koppa. Koppa on valkoista keinonahkaa ja on aivan ihana, istuinosa on tummaa violettia(pro bordeaux) ja tehosteena keinonahka(olisin mieluiten ottanut ihan pelkät mustat). 

Ehkäpä nämä onkin niitä kotiäidin hulluutuksia(vaunut siis), mutta olen kyllä noihin molempiin tyytyväinen. Bugia varmasti käytetään nyt talvella enemmän, kun on isommat nuo etupyörät ja kauppareissukin onnistuu hyvin säilytystilojen ansiosta paremmin. Ozonet on sitten ns. kauppakeskus rattaat, koska ne vie autossa vähemmän tilaa ja on ketterämmät. Katsotaan sitten keväällä/kesällä, josko jommista kummista on tullut ehdoton suosikki, jolloin toiset lähtee myyntiin.

Onko teillä monet vaunut tai onko teillä ollut monet erilaiset kokeilussa?

Myin siis luonnollisesti ne pinkit ponyt sekä parvekevaunut pois ja jos isomman ukkelin kanssa tulee tarvetta rattaille, nuo Ozonet ajanee sen asian mainiosti.

Ja mikäli teillä on vielä kokemuksia kyseisistä menopeleistä, kuulen mielelläni plussia ja miinuksia, kovasti kun ei netistä kokemuksia löytynyt. 

Vertailuakin luvassa bugien ja näiden osalta sitten, kun olen kumpiakin päässyt käytännössä testaamaan.

13 Jan 2013

Ticket Outdoor SS13

Here comes Ticket Outdoor Spring/Summer 2013! What do you think?

Tässä tulee Ticket Outdoorin SS13 mallistosta kuvia. Mitä mieltä olette?
 Pojille mielestäni ihan kivoja takkeja. Meille voisin huolia tuon punaisen tai tumman sinisen.
Bellybutton by Ticket rubber rainit.

Raitainen on ihanan pirteä.

Pojille ehkä hieman liikaa sinistä?



Tyttöjen pinkki raitasettikin on nätti...muuten hieman hempeää.



Nämä on aika kivat isommalle tytölle.

Kovin on hempeää. Tuo tähti haalari on kivoin.

Sitten sateenkaaren värejä...ihan pirtsakoita :)

Oliko mikään mieleen?

12 Jan 2013

Last few cute things

Time is getting closer, until there is 4 of us. Not much more to get anymore and few things, very cute ones, have been bought or gotten recently. It is only 2,5 weeks to go, unless he does not want to come out earlier. I have to say, I am getting nervous and excited.

Aika senkuin rullaa eteenpäin, eikä enää ole kauaa kun meitä on neljä. Enää ei juuri puutu mitään(vaavi- sänky jäikin nyt sitten kuitenkin hommaamatta, mutta Manducan löysin). Tänään ostin PO.Pilta vaaville "ensi pupun", jonka isoveikka saa tuoda mukanaan sairaalaan :). Postista on vielä tupsahdellut muutama suloisuus Lilla Companystä sekä FB- vaihtarina. Lisäksi menin ja ostin Emmaljungan yhdistelmät bugien kaveriksi ;). Myin toki ne pinkit ponyt sekä parvekevaunut pois...kyllä nyt kelpaa vauvan tulla. Enää siis 2,5 viikkoa, ellei pikkuinen halua tulla aikaisemmin.

Tällaisia ihanuuksia siis näin lauantai-illan ratoksi.
Mini Rodinin Godzilla leggarit(uudet) tulleet vaihtarina ja kokoa 56/62, Beau Loves haalari 3-6kk sekä Mini Rodinin basic legginsit 68/74 Lilla Companysta sekä pupu PO.P -50%.

Huomenna luvassa Ticketin kevättä ;).

9 Jan 2013

Donkey's ready

Bugaboo Donkey in mono- version is ready for the little one to start using it. Inside it has a warm down sleeping bag, the side basket got a "rain cover" I managed to find from our closet(no idea where it is from) and baby changing bag by Willvin. 
I recently received an e-mail stating that some of the Bugaboo Donkey and Cameleon models have faulty carry handles, so make sure to go to their website and check if your model is in the faulty ones!

Donkeyn mono- versiomme odottaa jo valmiina uutta tulokasta sisälleen :). Vaunukopassa on Joutsenen untuvamakuupussi, sivukoriin löysin kaappimme perukoilta sattumoisin sopivan sadesuojan(en yhtään tiedä mistä tuo on tullut ja mihin kuuluu) ja hoitolaukkukin on kaivettu vaatehuoneen perältä. Hoitolaukku on Willvinin ja joskus sen olen saanut blogini kautta. Silloin sillä ei juuri enää ollut käyttöä, kun Dansku oli jo niin iso, mutta nyt se sitten pääsee tositoimiin.
Vaunut kaipaavat suojan tuohon eteen, joten siihen tarkoitukseen on Kurtisin baby peace.

Sadesuoja ei nyt mätsää väreihin, mutta eipä sen tarvinnekaan...se on siis juuri täydellinen, ympäriltään kuminauha, joten pysyy paikallaan ja tarpeeksi iso, jotta mahtuu täydemmänkin korin päälle. 

Willvinin hoitolaukku kaipaa vielä karvojen poistoa ;), mutta sopii vaunuihin hyvin.

Kokonaisuudessaan tältä meidän aasit näyttää sitten kuukauden päästä käytännössä :). Kyllä jo odotan, että pääsee vaunuttelemaan, vaikken tuolla kylmässä oikein itsekään tykkää olla(kun ei edes ole kunnon varusteita), mutta ainakin D:tä tarhasta haetaan näillä se kolme päivää viikossa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÄRKEÄÄ INFOA BUGIEN OMISTAJILLE!

Sain tuossa jo ennen joulua sähköpostia, jossa kerrottiin Bugaboo Donkeyn ja Cameleonin(ei C3) mahdollisesta kantokahvaviasta.

Tässä viesti, jonka sain:

Bugaboo käynnisti laatualoitteen, koska joiltakin asiakkailta saadun palautteen mukaan Bugaboo Cameleon tai Bugaboo Donkey -rattaiden kantokahvan valkoinen painike saattaa tietyissä tilanteissa ponnahtaa ulos, kun kantokoppa tai istuin asetetaan maahan tai epätasaiselle alustalle. Jos valkoinen painike ponnahtaa ulos, kantokahva saattaa irrota toiselta puolelta. Tällaisessa tilanteessa asiakas huomaa välittömästi, että kantokahva on viallinen. Nyt Bugaboo haluaa tavoittaa asiakkaansa tarjotakseen heille uuden, parannetun kantokahvan Bugaboo Cameleon ja Bugaboo Donkey -rattaisiin.

Ulkopuolisten tahojen tutkimusraportit ovat vahvistaneet, että turvallisuusriski on pieni, eikä tapaturmia ole raportoitu. Vaikka Bugaboo Cameleon ja Bugaboo Donkey ovat edelleen kaikkien virallisten säädösten ja turvallisuusstandardien mukaisia, olemme parantaneet kantokahvan muotoilua. Uusi kantokahva on veloituksetta saatavilla kaikille Bugaboon asiakkaille, joita laatualoite koskee. Asiakkaita kehotetaan ottamaan yhteyttä Bugaboohon osoitteessa www.bugaboo.com tai Bugaboon asiakaspalveluun.

Uusi Bugaboo Cameleonin kantokahva on jo saatavilla. Arvioitu toimitusaika on kaksi viikkoa rekisteröitymisestä. Bugaboo Donkeyn kantokahva on saatavilla helmikuun lopusta 2013 alkaen. Bugaboo ottaa yhteyttä Bugaboo Donkey -rattaiden omistajiin, kun uusi kantokahva tulee saataville. Varatoimenpiteenä asiakkaiden tulee poistaa nykyinen kantokahva rattaista ja odottaa uuden, parannetun kantokahvan toimitusta. Bugaboo Cameleon3 -rattaiden (lanseerattiin syyskuussa 2012) kantokahvoissa ei ole laatuongelmia.
Vaihdettavan kantokahvan sisältävien rattaiden sarjanumerot:
Bugaboo Cameleon Bugaboo Donkey
S/N 04011090900001 – S/N 04031101009999 S/N 170101105300001 –
S/N 08011090900001 – S/N 08021100800386 S/N 170104130900500
S/N 140100093600531 – S/N 140103123350418

Bugaboo-rattaiden omistajat voivat tarkistaa, koskeeko laatualoite heidän rattaitaan, menemällä osoitteeseen www.bugaboo.com/carryhandle ja syöttämällä rattaiden sarjanumeron kenttään.

Asiakkaiden turvallisuus ja hyvinvointi on Bugaboolle ensiarvoisen tärkeää. Arvostamme, että teet kanssamme yhteistyötä julkaisemalla tärkeitä tietoja Bugaboon tuotteista. Bugaboon kantokahvan laatualoite vastaa asiakkaidemme palautteisiin ja meidän jatkuvaan kehitystyöhön. Olethan minuun yhteydessä, jos tarvitset lisätietoja. Osoitteessa www.bugaboo.com/carryhandle löytyy lisätietoja ja video siitä, miten kantokahvan voi vaihtaa.


Meidän vaunuista löytyi tuo "vika", joten tein hakemuksen, jolla pitäisi sitten saada se uusi kantokahva. En kuitenkaan usko, että tuossa nykyisessäkään mitään vikaa ole. Mutta kannattaa tarkastaa omanne ja tilata, jos teidän sarjanumeronne listasta löytyy!




8 Jan 2013

Just random

Now after Christmas is over, new years is over and we are still on holiday, time seems to be stuck :). I thought it was tuesday yesterday when it was only monday. Today we had some friends over and the day went by quick. Wish we had more friends to see every now and then, but unfortunately we don't really have any. Last night I built a new track for the hexbugs and made a lemon cheesecake. Today little man almost fell asleep while waiting for the guests ;). Tomorrow we have no plans.

Nyt kun kaikki juhlapyhät ovat ohi ja olemme edelleen lomalla, aika tuntuu menevän todella hitaasti. Eilen luulin että oli jo tiistai :P. Tänään onneksi saimme seuraa koulukaveristani sekä hänen pojastaan. Seura olikin erittäin tervetullutta, sillä meillä kun ei ole ketään ystäviä, joita nähdä. Kaverini odottaa myös ja hänellä LA pari viikkoa mun jälkeen, joten kiva jutella jonkun kanssa raskaudesta. Pojatkin leikkivät kivasti keskenään, vaikka ikäeroa onkin kaksi vuotta :). Harmi ettei ole enempää kavereita, jotta voisi useamminkin käydä leikkimässä ja itse pääsisi juttelemaan "aikuisten" juttuja.
Pitää yrittää ottaa itseä niskasta kiinni ja raahautua johonkin perhekerhoon ym. vauvan kanssa, pakko saada joitain ystäviä.

Eilen siivouksen lomassa rakensin uuden radan hexbugs- ötököille ja seurasimmekin niitä oikein joukolla(D, kissa, puppy sekä minä) ;). Leivottiin eilen myös sitruunajuustokakku ja tänään meinattiin nukahtaa sohvalle vieraita odotellessa.

Random pictures siis...





Ja laitetaan nyt sitten vielä eka masukuvakin viime viikolta eli rv 36 ;).

Tasan kolmen viikon päästä pitäisi vauvelin olla ulkona :)

Loppuviikolle ei sitten olekaan mitään suunnitelmia...mummulla pitäisi käydä kylässä, mutta muuten ei erikoisempaa. 

Mitä te äippälomalaiset/kotiäidit teette päivisin? Onko teillä paljon ystäviä(lapsiperheitä) joita näette usein? Käyttekö perhekerhoissa/vauvakerhoissa?