28 Jan 2014

WeekEnd

Viikonloppuna vietimme minin 1v juhlia, sunnuntaina kävimme asuntonäytössä(JEP!) ja luistelemassa. Pienin on nuhassa, joten eilen otettiin iisisti kotona pientä bussireissua lukuunottamatta :).

Tässä pieni kuvapläjäys viime päiviltä.

 Juhlapäivän aamun hilpeät tunnelmat :D.

 Babyshopista löytyi vielä tätä ihanaa Popupshopin pingujumppista, joten ostin minille tuon koossa 12-18kk. Isohan se on mutta niin älyttömän söpö ♥.

 Synttärikakkua olisi ollut niin kiva päästä käsin sotkemaan, että ilme oli tämä kun jouduttiin hetkeksi ottamaan kakku käsien ulottuvilta pois :).
 Mutta olihan se kakku kuitenkin ihan tosi hyvää!

 Juhlat olivat erittäin onnistuneet. Näissä kuvissa O on jo tosi väsynyt ja nukahti heti kun sänkyyn kannettiin. Lapsivieraita meillä oli 5, joten hulinaa ja meteliä riitti kivasti.
 Tunnelmia eiliseltä. Pinguhaalari piti saada pienen nuhanenän päälle, jotta pitäisi lämpimänä :).



Tiikeriyökkäri oli yksi synttärilahjoista ja eilen illalla leikit suuntautuivat kaukaloon. Meidän mini mahtuu edelleenkin hyvin kaukaloon, joten vielä ei ole kiire siirtyä toiseen istuimeen. Eikä se oikeastaan olisi mahdollistakaan, kun isommat istuimet vaativat 9kg :D. Saa nähdä ollaanko tuota 9kg vielä vuodenkaan päästä. 

Tänään on neuvola, päivitän mitat tänne iltapäivällä. Veikkaan itse mitoiksi 70cm ja 7,8kg. Katsotaan mitä se on todellisuudessa.

**EDIT** 1v mitat olivat 72cm ja paino 7570g, eli painoa oli vähemmän kuin mitä luulin. Paino menee alaspäin, pituus tullut ylöspäin -2 käyrälle.

Mukavaa viikkoa!!

24 Jan 2014

Baby's 1 and the boys room


Meidän Omppu pomppu on tänään jo 1-vuotias paapelo :D. Aloitimme minin kanssa tänään sirkuskoulun, jossa oli oikein kivaa! Huomenna on juhlat, kakku ja keksit ovat tehtynä, huomenna vielä tortillapizzoja ja muut tarjoilut kuntoon ja voimme juhlia pientä miestä kunnolla. Onnea rakas pieni ihmeemme!! ♥

Tiimari kun on nyt sulkenut ovensa, niin he myivät kaikenlaista kippoa, korttitelinettä ym. pois. Hetken mielijohteesta sieltä tarttui mukaan muovisia pleksejä ja niistä rakentui jonkinlainen hyllykkö. Nuo ovat toistaiseksi vain pinottu päällekäin, mutta tarkoitus olisi ne yhdistää jotenkin ja jossain vaiheessa ruuvata seinään kiinni hyllyiksi. 

Siivousta tehdessä otin muutaman kuvan :).


Plekseistä sai todella kivat hyllyt leluille. Pitää ne tosin vieä kunnolla puhdistaa ja saatan taustan peittää valkoisella kontaktimuovilla tms. Mutta idea olisi tuon kaltainen. 
Olisiko ideoita miten nuo voisi yhdistää toisiinsa? Liima? Klipseillä kiinni? 

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

21 Jan 2014

Almost ONE!


Perjantaina meidän mini täyttää jo 1-vuotta! Ihan uskomatonta! Pieni taapero kävelee ja käytännössä juoksee ympäriinsä. Hänellä on ihania omia juttuja ja hän on erittäin hassu ja hauska pieni poika. Lempipuuhaa on kylpyhuoneessa touhuilu ja mm. vessanpönttöön tavaroiden laitto :D. 

Sanoja ei vielä kunnolla tule, mutta uskon että kutsuu Papu- kissaamme apuksi ja osaa maukua päälle :P. Neuvolaa ei vielä ole ollut, mutta veikkaan pituudeksi 70cm ja painoa jos olisi jo 7,5kg :D Eli pieni vaahtosammuttimen kokoinen ihmemies meillä taapertaa. 

Ruoka kyllä maistuu ja kokoajan olisi jotain suuhun ottamassa, eli ainakin ruokahalua on enempi kun veljellänsä aikanaan. Jospa se kasvukin sieltä pikkuhiljaa tulisi. Vaatteissa koko 68/74 on juuri sopiva ja menee vielä hyvän aikaa.

Ainoa ongelma meillä tällä hetkellä, ettei tuo suostu juomaan muusta kuin tissistä :). Hän ei ota pulloa/nokkamukia/mukia...kulauksen saattaa ottaa silloin tällöin, mutta ei juo. Imetän enää 2-4 kertaa päivässä, eikä maitoa oikeastaan enää juuri tule.
Olisiko vinkkejä tuohon juottamiseen? Miten ja mistä voisi saada juomaan vai tuleeko se sitten ihan ajan kanssa?


17 Jan 2014

Snowleopards

Heippa taas!
Pakkaset saapuivat kuin saapuivatkin ja lumi myös tietenkin. Kyllä hieman liian kovia pakkasia omaan makuuni on, saisi lauhtua jo :). Ensi viikolla meillä alkaa ns. normaali arki, kun D palaa päiväkotiin. Kotona päivät ovat kuluneet hujauksessa, olemme rentoutuneet, kun kerrankin on ollut pidempi loma.

Olen ostellut toki myös silloin tälllöin vaatteitakin pojille, kuten viimisimpänä kuvassa näkyvän ihanan lumileopardihaalarin. Koko on 68/74 ja menee meille kevään. Kuosi ei ensiksi ollut mieleinen, mutta sittemmin vauvalle on tullut collegepaita, haalari(synttärilahjaksi) ja D:lle collegepaita. 

Lisäksi olen dc-fixillä tehnyt buffaloista ns. all-black versiot :). Näyttää silmään paremmalta noin ja suojaa runkoa naarmuilta. Tämän pitäisi irrota hyvin jättämättä jälkiä. joten uskalsin laittaa ja oli todella helppoa.
Onko kukaan muu tehnyt samaa?


10 Jan 2014

Bugaboo Buffalo


Nyt ne ovat täällä! ♥ Toimitus oli nopea, maanantaina lähetettiin ja tänä aamuna lähetti toi paketin kotiin. Tilasin nämä siis Babyplus.nl- nettikaupasta enkä voi kuin suositella. Aivan täydellisen ihana palvelu, kaikki sujui mallikkaasti ja vastasivat sähköposteihin saman päivän aikana. Tilauksen tein sähköpostitse ja he tilasivat nämä suoraan Bugaboolta. Kun rattaat oli saapunut babyplussalle, lähettivät he ne minulle. Yhteensä prosessissa kesti n. 4 viikkoa(joulu + pyhät välissä).

Kasaus oli todella helppo, ei tarvinnut vilkaista ohjekirjaa. Siinä kului n. 5min. Rattaat ovat juuri sellaiset kuin ajattelinkin. Istuin on kivan korkealla, jotta lapsi näkee hyvin ja myös itselle helppo nostaa lapsi kyytiin ja pois. 
Kävimme näillä pienen kauppareissun ja tuo kori on kyllä huippuiso. Siellä matkasi yksi täysi kauppakassi ja toinen olisi mennyt vielä heittämällä päälle. Ulkona satoi, joten tuli kokeiltua myös sadesuoja, joka sisällä meni hyvin päälle, mutta heti ulkona kohmettui sen verran, että oli hankala saada kiinni kokonaan ja näin ollen toinen alaosa jäi laittamatta.
Tilasin itse buffaloiden lisäksi lämpöpussin Andy Warhol- kuosilla, keltaisen istuinpehmusteen joka meni Bee+- rattaisiin, sekä mukitelineen. 

Nyt sitten vaan pitää päästä testailemaan enempikin ja lisää raporttia sitten luvassa :).

Briefly in English
I ordered Bugaboo Buffalo from Babyplus.nl before Christmas and it arrived today. I have to say the customer service was amazing and I would recommend anyone to order from them. They sent me buffalo on Monday and it came this morning, so did not take long.

So far I really like the buffalo. We took it out on a test drive and nothing bad to say. The underneath storage is very big and could fit 2 full bags of shopping. I can't wait to test this further. I will keep posting more about the buffalo when we have used it more. 

7 Jan 2014

Soon to come...


Loppuviikosta kerron lisää kuvien kera, tai viimeistään ensi viikolla, riippuen koska nämä komeudet saapuu. Toivon kovasti että ovat nyt mieleiset ja menevät meillä loppuun asti, odotukset ainakin ovat korkealla :). Tilasin siis Bugaboo Buffalot joulukuun puolessa välissä babyplus.nl- kaupasta ja viime perjantaina olivat heillä perillä. Nämä lähtivät eilen Suomeen joten loppuviikosta pitäisi saapua. 

Me olemme edelleen sairaalassa, huomenna pitäisi kotiutua, joten ollut nyt vähän hiljaista. D:n leikkaus kun siirtyi viikolla taaksepäin ja se oli viime perjantaina. Kaikki meni hyvin ja nyt vaan toivutaan :). 

Kohta siis lisää näistä ihanuuksista ;).

1 Jan 2014

2013


Kollaasi meidän viime vuodesta.

Oli kyllä kaikinpuolin kiva vuosi, kun saimme vihdoin toisen lapsen, saimme seurata hänen kasvua ja kehitystä ja veljesten välisen suhteen kehittymistä. Kävimme pari kertaa ruotsissa, pari kertaa vietimme aikaa pääkaupunkiseudulla ja siellä mm. linnanmäellä, korkeasaaressa sekä lentokoneita bongailemassa. Ja  loppuvuodesta muutimme uuteen kotiin, toiselle paikkakunnalle.

Saa nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. 

Perjantaina alkaa n. viikon mittainen sairaalajakso ja sen jälkeen normaali arki, toivon mukaan :). 

Oikein ihanaa vuoden alkua kaikille!

We're wishing everyone a very happy new year of 2014!