28 Aug 2014

Sleeping bags by Molo ♥

Ihan pakko postata näistä hienoista Molon uutuuksista! Mololle on tänä talvena tulossa makuupusseja neljässä eri kuosissa. Bongasin nämä ihan vasta ja minusta tämä ovat tosi kivoja. Tykkäättekö te?

Tuo tähtiprintti on upea, mutta niin on myös rainbow sekä seepra. Tytölle taas olisi tuo bambi aivan super suloinen! Meillä ei  talveksi ole vielä mitään pussia ja mietinkin että saattaisi juuri ja juuri olla sellaiselle vielä tänä talvena käyttöä ;). 

Odottelen kovasti jo Molon toppahaalareiden kuvia, jotta pääsen niitäkin julkaisemaan. :)

26 Aug 2014

Autumn 2014 gear!

Vihdoinkin pääsen(lue: ehdin!) kirjoittamaan meidän poikien syksyn ulkovaatteista. Meidän minit kun kasvavat sen verran hitaasti, meille on tähän asti muistaakseni aina käyneet kevät vaatteet vielä syksylläkin hyvin. Niin tälläkin kertaa eikä siis ole tarvinnut hommata mitään.

O:lle on Molon 80cm rainbow vk-haalari, 74cm PO.Pin kuoritakki + housut, Molon 80cm softshell, Molon 74/80 kokoiset kurahousut sekä tarhassa 80cm ticketin sadepuku.

D:lle löytyy Molon rainbow vk-takki sekä mustat vk- housut 116cm, Molon rainbow ns. sadehousut 116/122, Ticketin softshell takki 116cm sekä kirppislöytönä Reiman Angry Birds softshell takki, jonka koko on 128 mutta on erittäin nafti ja jo pidettävissä.
(Sori huonot puhelin kuvat ulkoa.) Meiltä löytyy myös kasapäin pipoja jotka menevät molemmille sekä rukkasia. Ainoa mitä jouduin ostamaan oli kurahanskat O:lle, sellaset kävin tänään hakemassa Stadiumista. 

O:lla alkoi tänään tarhataival kun aloitimme tutustumalla tarhaan. Loppuviikon jatkamme tutustumista ja Maanantaina hän jääkin sinne ensi kertaa koko päiväksi(5h). Itsellä alkaa silloin myös koulu, joka jo hieman jännittää.

Kovasti olisi mielessä postauksia mm. sisustuksesta. Keittiön päätyseinään saatiin vihdoin tapetti ja parvekekin saanut uutta ilmettä. Torstaina D täyttää jo 6-vuotta, joten loppuviikosta juhlimme pienimuotoisesti ja jossain vaiheessa myöhemmin pidämme sitten kaverisynttärit. 

Mitkä lelut ovat teidän samanikäisten poikien lemppareita?
Meillä tykätään nyt ihan täysillä Lohikäärmeratsastajista/Näin koulutat lohikäärmeesi(How to train your dragon) ja ostinkin tänään lahjaksi pari sarjan lohikäärmettä.

Yritän kovasti postailla hieman tiheämmin, paljon kun olisi postattavaa :).

Lamaze arvontapalkinto!! HUOM!


Sain juuri tiedon, että harmillisesti Octotunesit ovat loppuneet varastosta ja arvonnan voittaja saakin tällainen Push Along Peanut  elefantin. Mikäli et halua osallistua tämän arvontaan, ilmoitatko siitä niin jätän sinun nimesi arvonnasta pois! Pahoitteluni.


21 Aug 2014

Octotunes -by Lamaze! *ARVONTA*

Kuinka monelle Lamazen pienten lasten lelut ja pehmot ovat tuttuja? Meillä on ollut Lamazea PALJON, pääasiassa roikkuvia vaunupehmoja. Näissä on värit kohdillaan ja ovat ihanan leikkisiä.

Saimme kesällä tällaisen uutuuden, Octotunesin. Se on iso kokoinen mustekala, jonka lonkeroista kuuluu sointu sitä painaessa. Mukana tuli värikoodatut "nuotit" joiden avulla voi opetella soittamaan pieniä sävelmiä. :)
Mustekalan päällä on myös kahva josta sitä voi kanniskella, meidän pienimmän lempipuuhaa ;).

Sain mahdollisuuden arpoa teidän lukijoiden kesken samanlaisen veijarin! Eli kommentoimalla alle, olet mukana Octotunesin arvonnassa! Arvonta-aikaa on 31.8 asti! Muistathan seurata seuraavalla viikolla oletko voittanut ;).

Sisustuspostauksia luvassa kunhan ehditään jotain täällä kotona taas tekemään ;). Mukavaa loppuviikkoa!!


14 Aug 2014

Kitchen

Meidän keittiö ei ole vielä valmis, kaikki "pikkujutut" puuttuvat, kuten vetimet ja listat ym. Mutta halusin kuitenkin nyt laittaa tänne pienen kollaasin keittiöstä ennen ja jälkeen.
Ilme muuttui todellakin. Pelkästään oviaukon aiemman kaappiseinän poistaminen ja siihen tehdyn pöytätason muutos on huikea ja avartaa sekä valoistuttaa keittiötä kun ikkunat näkyvät eteisestä kokonaisuudessaan. 
Päätyseinään(jossa taikinakone) on tulossa jotain, joko tapettia tai maalia, en ole vielä keksinyt mitä :). 

Muutoinkin nyt keittiö kaipaa hieman väriä, jota tuodaan sitten tekstiileillä ym. Viikonlopun projekti on laittaa oviin ja laatikoihin kahvat ja muuta pientä hommaa on koko ajan. Mutta täytyy kyllä sanoa että ollaan todella tyytyväisiä uuteen keittiöön :).

Miltä näyttää?

12 Aug 2014

Molo Kids AW2014

 Sain jo tuossa jokin aika sitten sähköpostilla kuvia Molon syksyn mallistosta ja nyt vasta ehdin kunnolla selata läpi. Kävin myös tänään Ideaparkissa näitä livenä katsomassa ja ei voi muuta kuin taas kerran sano että tosi kivoja! Olen niin iloinen, että Molo rupesi tekemään slimmejä farkkuja, sillä ne on melkeimpä ainoita slimmejä jotka sopii D:lle kuin nenä päähän. Taitaa siis olla tulossa ainakin tummana deniminä slimmiä farkkua. Keltainen toppatakki on tosi kiva myöskin, samoin harmaat colleget ja lippis :).
Täytyy pyytää vielä eriksen toppakuvia, niitä kun ei tullut mukana. Jotain olen jo nähnyt vilauksella ja ainakin tytöille olisi tulossa "oma" rainbow kuosi ;).

Postailen siis lisää, kunhan tiedän enempi ja saan kuvia.

Miltä nämä näyttivät? Löytyykö teille mitään sisävaatteista?

10 Aug 2014

Kids wallpaper

Olen pähkäillyt jo pidempään lastenhuoneen tapettivaihtoehtoja. Tilasinkin jo kahteen kertaan ellokselta Ferm Livingin tapetteja, mutta palautin sitten kuitenkin takaisin. Nyt tapetti on ajankohtaista ja eilisen illan selailin vaihtoehtoja. Täytyy myös käydä ihan liikkeissä katsomassa vaihtoehtoja.

Tässä hyviä vaihtoehtoja. Seinät ovat nyt valkoiset ja haluaisin ehdottomasti jotain väriä. 







Suosikkini taitaa olla edelleenkin Fermin Kite- tapetti, mutta värit ovat siinä kovin pliisut. Siksi mietin hyvinä kakkosina tuota viimeistä puna-sinistä talo- kuosia, sinisiä pingviineitä tai retro- tyylistä rakettitapettia. Ei tuo kolmiotapettikaan huono olisi :). Päätös on todella vaikea, vaikka saahan sen joskus sitten vaihdettuakin.

Mikä ylläolevista on suosikkisi ja miksi?

6 Aug 2014

Moved!

Helle sen kuin jatkuu ja remppa samaten. Emme harmisti saaneet kaikkea aivan valmiiksi, joten jouduimme muuttamaan remontin keskelle. Olen hiki päässä purkanut laatikoita ja järjestellyt huoneita. Remppamies tulee huomenna laatoittamaan keittiön välitilan. Sähkäri kävi eilen tekemässä viimeiset hommat, joten sen osalta kaikki valmista. Laattojen lisäksi keittiöstä puuttuu vielä peitelevyt sekä vetimet. Ne onkin sitten viikonloppujen urakkaa ;).

Pojat on olleet hyvänä (ja ei niin hyvänä) apuna ;). Etenkin meidän pienin on ollut innoissaan auttamassa. Jopa niin innoissaan, että ostettiin hänelle palkinnoksi Dusty :D.
Massiivitammitasot haettiin Bauhausista ja isoin levyistä jouduttiin harmillisesti katkaisemaan, koska lähes 4m levy ei olisi millään mahtunut tulemaan rappuja ylös (ja mikä kantaminen 5. kerrokseen!). Se siis hieman harmittaa, sillä nyt siinä on pieni rako. Sähkärin suosituksesta meille laitettiin LED- valonauha, jota tuli koko matkalle. Kaappien alle tulee vielä koristelista, joten nuo jää kaikki piiloon. 

WC:n maalasin itse valkoiseksi ja lattian muovimaton maalasin Tikkurilan Laasti- sävyiseksi Betoluxilla. Vielä puuttuu koukut, wc- teline sekä pyykeet ym, mutta olen tulokseen erittäin tyytyväinen :). 

Lisää kuvia tulossa, kunhan saadaan paikat kuntoon ja keittiön laatoitus tehtyä.

Olemme saaneet nauttia pihapiirin kodasta, jossa lämpiää grilli kerran viikossa hallituksen toimesta (muulloin saa laittaa itse jos haluaa) jo pari kertaa, joten iltapalamakkarat valmistuvat siellä tuossa tuokiossa ja samalla on voinut tutustua myös naapureihin.
Tänään sain laitettua oman työpöytäni kuntoon ja ihailen heti maisemia! Kyllä tässä kelpaa syksyllä opiskella, kun on kivat näköalat :).