20 Apr 2016

Viikonloppuna

Olipas meillä oikein mukava viikonloppu! Kuten aiemmin mainitsin, kävimme lapsimessuilla Helsingissä. Tämä taisi olla nyt kolmas tai neljäs messukerta itselleni ja täytyy kyllä hieman kriittisesti mainita, että joka vuosi huononevat :/. Tällä kertaa messuilta tarttui mukaan vain purulelu vauvalle ja edullisia kirjoja 3kpl. Olin hieman pettynyt siihen, että vielä viime vuonna messuilta sai kivasti näytteitä kotiin vietäviksi, maistiaisia (myöskin avaamattomassa paketissa, kotiin vietäväksi), mutta nyt kaikki oli avattu/avattiin valmiiksi ja kaikkea piti maistaa siinä heti. Nyt oli kyllä todella niukassa kaikki, että hieman jäi harmittamaan....

Mutta, messut kuitenkin olivat kaikinpuolin kivat, lapset näkivät Star Wars hahmoja ja maisteltiin perunalastuja ja käytiin poliisiautossa. Kierrettiin pari kertaa vaate"osasto", mutta mitään hyviä messutarjouksia emme bonganneet, joten mitään ei tarttunut mukaan. Kovasti kuitenkin tuntui kauppa käyvän eri osastoilla, etenkin Gugguulla, että varmasti näytteilleasettajille messut olivat menestys.
Liberon vaipanvaihtopistettä täytyy kyllä kehua, ihanan helppoa ja kaikki voiteista lähtien valmiina ja vaipat tietenkin ilmaiset! Viime vuonna taisi muuten olla Piltin osastolla ilmaiset "lounaat" vauvoille, jos en ihan väärin muista, tänä vuonna ei sellaista näkynyt.

Odotan mielenkiinnolla mitä ensi vuoden messut tuovat tullessaan.
Olen todella tyytyväinen, että päätettiin jäädä yöksi Vantaalle. Valitsimme hotelliksi Sokos Hotel Flamingon. Toiveena oli näköalahuone mahdollisimman korkealta. Toiveemme kuultiin ja saimme huoneen 9. kerroksesta, josta näkyi nousevia lentokoneita :). Messujen jälkeen hotellihuoneen vapautumista odotellessa kävimme syömässä Amarillossa hampparit. En ole aiemmin kyseisessä ravintolassa käynyt, joten ruokalistan monesta hyvästä vaihtoehdosta päädyin burgeriin. Monessa listalla olevassa annoksessa mainittiin yhtenä lisukkeena jalapeno-valkosipulimajoneesi...en ollut moista koskaan maistanut ja koska sitä oli melkein joka annoksessa, en ajatellut että olisi mitään erityistä. Shokki oli kuitenkin, että se oli TODELLA tulista! Tästä pitäisi kyllä olla varoitus ruokalistassa sillä itsellä jäi puolet sen vuoksi syömättä...vink vink siis jos olette tuonne menossa! ;).

Hotelli itsessään oli siisti, vaikkakin huoneesta löytyi vanhoja karkkeja ja mukit eivät olleet kovin puhtaita...Odotin huoneelta ehkä inansa "uudempaa" lookia, mutta ehtiihän huoneet rapistumaan lyhyessäkin ajassa, kun siellä varmasti käy paljon väkeä.

Flamingon sijainti on mahtava! Jumbon kaupat ja palvelut löytyvät samasta rakennuksesta, Prisma ja Citymarket ovat auki klo 23 asti joka päivä, joten iltapalat ja kylmät juomat saa helposti sieltä haettua. Ruokapaikkoja on mistä valita ja elokuvateatteri, golf- rata sekä Naurusaari- leikkipaikka löytyvät vierestä. 

Aamupala oli huikean hyvä! Itseasiassa paras aamupala, mitä olen ikinä missään hotellissa syönyt (en kyllä ole paljoa hotelleissa ollut). Menisin ehdottomasti Flamingoon uudelleen ja seuraavalla kerralla ehdottomasti myös kylpylän puolelle.

Jumbon Name It:stä ostin O:lle softshell haalarin, joka vaikuttaa tosi kivalta. Polvet ja peppu on vahvistettua kangasta. Ensimmäistä kertaa meillä on merkin ulkovaatetta, mielenkiintoista millaista on käytössä!

Maanantaina Amy täytti JO 5kk ja kävimme neuvolassa otattamassa mitat. Pikkuneiti kasvaa hienosti ollen nyt 63cm pitkä ja painaen 7340g. Kiinteillä ei kiirettä, mutta maistellaan silloin tällöin pieniä määriä :).

Pakko vielä vinkata Babyshopin alesta, siellä tänään Molon vaatteita -40%! Taisin tilata muutamat :D.

No comments:

Post a Comment