29 May 2016

Lomasuunnitelmia - Tukholma

Vielä eilen aamulla, meillä ei ollut mitään suunnitelmia kesäksi. Viime vuonnahan olimme road tripillä Englannissa, joten tämä kesä otetaan rennommin ja budjettikin lähes olematon, niin emme olleet miettineet mitään. 
Minun vanha luokkakaverini on asunut nyt reilut 10 vuotta Tukholmassa ja olemme heillä käyneet parina kesänä. Nytkin kyllä aina välillä mietin heille menoa, mutta laivamatkat ovat tulleet aika kalliiksi autoineen, hytteineen ja ruokineen.

Eilen kaverin kanssa puhuttuamme, päädyin nyt kuitenkin hyppäämään laivaan kera 3 lapsen ja auton. Päivälaiva oli halvin, joten lähdemme aamulla ja perillä olemme illalla (molempiin suuntiin). Ruoaksi otin vain buffet aamiaiset, joten loppupäivälle täytyy ottaa omat eväät. Tuntuu kyllä hullulta edes yrittää moista reissua, meidän keskimmäinen 3v on sellainen hulivili ja täysin vahdittava ja sitten on vielä huomioo vievä vauva :D. Mutta jos ehjin nahoin päästään Tukholmaan, niin eiköhän siellä sitten mene ihan hyvin.

Kaveri asuu uudella, ihanalla asuinaluella n. 20min Tukholman keskustasta. Sinne on meidän edellisen vierailun jälkeen valmistunut puistoon kahluuallas lapsille ja alue on muutoinkin muuttunut parissa vuodessa, en malta odottaa!

Meillä on siellä viikko aikaa, joten ihan sopivasti nähdä ja olla ja ottaa rennosti. Mall of Scandinavia houkuttaa nähdä, eikä onneksi ole kaukana. Muuta mietimme sitten lähemmin ja täytyy miettiä uskaltautuuko sitä käymään koko revohkan kanssa keskustassa :P.

Vinkkejä 3 lapsen kanssa matkustamisesta otetaan mielellään vastaan! ;)

No comments:

Post a Comment