3 Jul 2016

Terkut Tukholmasta!

Heippa! Ja oikein ihanaa kesää kaikille!

Me palattiin tällä viikolla Tukholman reissusta. Olin siellä yksin kaikkien kolmen lapsen kanssa ja oli juuri niin rankka kuten ajattelinkin. Lomaksi sitä ei voinut kyllä kutsua, mutta ihan kiva irtiotto arjesta kylläkin ja pääsinhän käymään ystäväni luona. Meillä oli mukana oma auto ja menimme päivälaivoilla. Olin varannut laivoille molempiin suuntiin ruokailut, aamiaisen ja illallisen. Se oli kieltämättä hieman haastavaa kolmen lapsen kanssa, etenkin kun 3/4 ruokailusta Amy oli hereillä. Hyvin kuitenkin onneksi kaikki sujui loppupeleissä.

Tukholmassa otimme pääasiassa rennosti. Olimme pihalla, huonolla ilmalla sisällä ja kävin lasten kanssa ostoksilla kahtena päivänä yksin ja yhtenä iltapäivänä kävimme kaverini ja hänen kahden pojan kanssa Mall of Scandinaviassa. En voi kuin suositella tuota ostoskeskusta! Kannattaa käydä ja parhaiten vieläpä näin aleaikaan!


Löysin lapsille alejuttuja mm. Molon kaupasta sekä Disney Storesta. Zarasta ostin parit vaatteet ja Nextiltä (joka sijaitsee Kista Galleria- ostoskeskuksessa) ostin muutamat ihanuudet.

Pihapiirissä jossa oleilimme, on ihan mahtava puistoalue, jossa mm. lapsille iso kahluualue. Siellä vietimme osan kuumasta Lauantai- päivästä. Alueella myös koulu, jonka pihassa mahtavia kiipeilytelineitä, jalkapallo ja sählykentät ym. Pojat olisivat viihtyneet kyllä tuolla vaikka koko kesän!

Toivottavasti päästään pian uudelleen!

Loppukesästä on tiedossa mm. mökkireissu, ehkä käymme Helsingissä, ehkä Porissa, mutta mökkireissu on ainoa varma. Meidän keittiö on vieläkin kesken, joten se pitäisi laittaa kuntoon...hommaa siis riittää :).

Kuinkas teidän kesälomat ovat sujuneet?

No comments:

Post a Comment