12 Jun 2016

Kesälomalla!

Kesälomaa on nyt viikko takana, äkkiä se on mennytkin. Alkuviikosta olimme joka päivä pihalla monta tuntia, meillä kävi myös vieraita. Perjantaina kävimme Koiramäessä sekä kavereilla katsomassa elokuvaa. Eilinen sää oli kovin arvaamaton, joten olimme pitkälti sisällä, toki me ulkonakin käytiin happihyppelyllä. Tänään olin puolipäivää poikien kanssa kuvaamassa videota, josta ehkä myöhemmin lisää.

Pojille leikkasin kesätukat ja prinsessa sai uuden tyllihameen :D.

Ensi viikko ollaan kotosalla ja sitten lähdemme viikoksi Ruotsiin. Ensi viikolle on jo jonkin verran ohjelmaa, mutta loppuviikko ammottaa tyhjyyttään, joten joko rentoudutaan kotinurkissa ja keksitään jotain pientä. Toivotaan että ilmat muuttuisivat lämpimämmiksi, niin voidaan olla ulkona päivät.

Kuinka teillä on loma alkanut?

1 Jun 2016

Puolivuotiskuvissa Pirittalla!

Amy on oppinut nyt istumaan, joten piti heti varata aika hiuppukuvaajalta, eli Piritta Lipiäiseltä. Hänellä on usein minikuvauksia (5min, 2 kuvaa 35€ tai 10min, 4 kuvaa 60€), joten valitsin tuon kahden kuvan minin. Hieman mietin onnistuuko 5 minuutissa ja aivan upeasti onnistui!


Niin ihania ♥.

Seuraavaksi mennään kaikkien 3 lapsen kanssa tuohon 10min minikuvaan, niin saadaan jokaisesta oma kuva ja yksi yhteiskuva. Piritta on ♥, suosittelen käymään! Välillä hän kuvaa myös Lempäälän ulkopuolella (Hki, Hämeenlinna tms), joten kannattaa tykätä hänen facebook sivuista, niin pysyy kartalla :)

Piritta fb:ssä.